AKTUELNO

Posle požara u kom je izgoreo stan u kom je sa troje dece živela Danica Dimitrijević, stanuje u novoiznajmljenom stanu, u kom je stanarinu platio ministar Bratislav Gašić na godinu dana, kako bi se renovirao stan i uskoro definitivno rešilo stambeno pitanje, a i zaposlenje koje bi omogućilo da Danica dostojanstveno živi sa svoje troje maloletne dece, piše RTK.

Sugrađanka Danica Dimitrijević, samohrana majka troje maloletne dece, kao podstanar je živela u iznajmljenom stanu koji je izgoreo. Pukim slučajem najstariji sin Andrija, učenik 6.razreda OŠ Javan Popović ostao je nepovređen.

Danica Dimitrijević, koja je redovno pomagala u sklopu Udruženja „Mi pomažemo, priključi se i ti“, nakon sastanka sa ministrom unutrašnjih poslova Bratislavom Gašićem, koji je obećao pomoć pri obnavljanju stana i zaposlenja, obećava da će se još više angažovati na pomoći onima kojima je potrebna.

Danica je majka troje dece, najmlađi sin je učenik 2. razreda, ćerka je učenica 5. razreda, a najstariji pohađa 6. razred OŠ Jovan Popović.