AKTUELNO

Radoslav Milojičić Kena, političar, govoreći o ratu u jednom delu opozicije kaže da je za njega to svađa u jednoj šizofrenoj bulumenti i da se ništa suštinski neće promeniti.

Milojičić Kena rekao je da su gazde iz raznih ambasada videle da Dragan Đilas ne može da im isporuči haos, a ni smenu vlasti, ni oslabljenu Srbiju, iako se iz petnih žila to trudio.

Milojičić je naveo da nisu uspeli da oslabe Srbiju i njenu vlast, a da im je to bilo potrebno da bi se oslabila pozicija naše zemlje oko Kosova i Metohije, stanja u Republici Srpskoj, ali i uvođenja sankcija Rusiji.

Foto: TV Pink Printscreen

- Srbija je ozbiljna i odgovorna zemlja koja napreduje, to govori i plan "Skok u budućnost" - kazao je Milojičić za Novo jutro TV Pink.

Prema njegovim rečima, sada su strane ambasade uzeli kao svog miljenika Savu Manojlovića i to je tuča na Titaniku koji tone.

- Ništa se neće suštinski dogoditi, da li bio Savo, Marinika, Milivojević, oni imaju plan da unište i unize Srbiju - naveo je Manojlović.

Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, je govoreći o mandatima rekao da se od početka znalo da će oni te mandate prihvatiti.

Foto: TV Pink Printscreen

- Njima je novac osnovni motiv baljenja politikom i oni ne žele da se odreknu novca, plata - ocenio je Vukelić i dodao da su oni znali odmah da će ih prihvatiti.