AKTUELNO

Svaki napad na Andreja Vučića i optužbe na njegov račun od strane medija koje veruju rečima dokazanih kriminalaca, ali ne i institucijama svoje zemlje, imaju za cilj samo jedno - da, kriminalizujući Andreja Vučića, kriminalizuju i Aleksandra Vučića, kao čoveka koji je simbol borbe protiv organizovanog kriminala i mafije na Balkanu, koji je zaustavio one koji su mislili da mogu da ubijaju i komadaju ljude, izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

On smatra da u Srbiji danas svako ima pravo na mišljenje, ali izgleda da po nekima jedino Andrej Vučić nema pravo ne samo da se brani, već ni da postoji, jer smeta samo zato što je brat predsednika zemlje.

- Srpska liga je više puta javno osuđivala napade na članove porodica političara, kako onih na vlasti tako i onih u opoziciji, i još jednom apelujemo na sve medije da ostave na miru članove porodice predsednika Vučića - dodao je Đurđev.

Predsednik Srpske lige, kako kaže, ne može da veruje u to da pojedini mediji, bez trunke zadrške, kao jedine argumente protiv Andreja Vučića navode to da su za njega dokazani kriminalci rekli da je kriminalac.

- Kakvu poruku šalju našem društvu, poruku da su moralni autoriteti kriminalci i ubice, da su njihove izjave ili interni razgovori nešto relevantno? Oni su polusvet bez trunke kredibiliteta, a ništa bolji nisu ni novinari koji ih uzimaju za ozbiljne izvore svojih tvrdnji - zaključio je Đurđev.