AKTUELNO

Opštinski odbor SNS Vračar oštro je osudio napade tajkunskih medija na brata predsednika Aleksandra Vučića i pružio podršku Andreju Vučiću.

- Šolakovi i Đilasovi mediji u celom regionu ponovo su pokrenuli medijsku lažljivu hajku na Andreja Vučića, brata predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Opštinski odbor Vračar SNS pruža punu podršku Andreju Vučiću i najoštrije osuđuje sramne napade tajkunskih medija koji novim lažima obmanjuju javnost, jer su ljuti što im narod na prethodnim izborima nije dao podršku da formiraju vlast- piše u saopštenju SNS Vračar i dodaje se:

- "Žuti" tajkuni su besni, jer nemaju više priliku kao kad su bili na vlasti da otimaju od naroda i da stavljaju u svoje džepove stotine miliona evra. Zato su ponovo krenuli u bolesne napade na članove porodice Vučić. U ovim sramnim napadima im pomažu njihovi saradnici i plaćenici u celom regionu, kojima ne odgovara jaka Srbija- piše u saopštenju.

- Na veliku sreću Srbije, oni se nisu vratili na vlast i naša država predvođena predsednikom Aleksandrom Vučićem ide u sigurnu i stabilnu budutnost- zaključili su iz Opštinskog odbora SNS Vračar.