AKTUELNO

Srpska napredna stranka saopštila je danas da se program Dragana Đilasa svodi na "strategiju krađe narodnih para, pljačkanje i uništavanje gradske i državne imovine".

- Đilas bi dao 'Galeniku' svom pajtosu Babiću i umesto da se puni državni budžet on bi te pare delio sa svojom lopovsko-tajkunskom svitom, i kada im ni to ne bi bilo dovoljno, na kraju bi je i prodali, kao što su prodali 'Hemofarm - navodi se u saopštenju SNS.

SNS dodaje da su građani Beograda na svojoj koži osetili kako izgleda kada se Dragan Đilas brine o njima, Beogradu i beogradskim javnim preduzećima.

- Zajedno sa Šapićem, a u dogovoru sa Miškovićem, i u skladu sa njegovim poslovnim ambicijama, želi da uvećava svoje bogatstvo, da opljačka čak i decu Beograda i prestonicu ponovo dovede do bankrota - kažu iz Srpske napredne stranke.

Ističu, da će Srpska napredna stranka kao i prethodne cetiri godine nastaviiti da se bori za bolji život svakog Beograđanina, za nova radna mesta, uređene puteve i ulice, nove škole i vrtiće, ambulante i domove zdravlja, kao i za pomoć svakom ugroženom čoveku i najstarijim sugrađanima.

- Sa timom izuzetnih stručnjaka i, pre svega, poštenih i čestitih ljudi sa liste 'Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd!' , učinićemo sve da Beograd nastavi da se razvija i napreduje zbog naše dece - navodi se u saopštenju SNS.

#Dragan Đilas

#Izbori

#SNS

'