AKTUELNO

Borko Stefanović, koji se pokazao loše kada je imao priliku da se bori za Srbiju, sada prigovara na način na koji Aleksandar Vučić vodi spoljnu politiku, rekla je Jelena Žarić Kovačević, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

- Navodeći laži, obmanjujući građane Srbije kako će "naprednjačkom režimu doći kraj" ako Srbija uđe u EU, samo nanosi štetu našoj državi, koju je odavno pokazao da ne poštuje - ističe ona i dodaje:

- Država se trudi da istraje na svom evropskom putu, u Narodnoj skupštini se usvajaju zakoni koji su usklađeni sa pravilima EU i Stefanović to, kao narodni poslanik, vrlo dobro zna. Takođe je znao da mora mnogo jače da se bori za Srbiju dok je bio šef Pregovaračkog tima za Kosovo i Metohiju za vreme vlasti Borisa Tadića, a ne da dozvoli da budu uvedene granice na Jarinju i Brnjaku. Licemerna je ta naknadna pamet i potpuno odsustvo savesti.

- Borko Stefanović, koji je bio visoki funkcioner partije i vlasti koja je sinonim za kriminal i korupciju danas priča o korupciji, pritom ne iznoseći ni jedan jedini dokaz. Prosto targitiranje Aleksandra Vučića neće mu doneti nikakve glasove, jer srpski narod pamti ko je zatvarao fabrike, prodavao u bescenje i ljude ostavljao na ulici, a ko je Srbiju podigao iz pepela i učinio je stabilnom, jakom i poštovanom u međunarodnim krugovima - kaže Žarić Kovačević.

Autor: