AKTUELNO

Milica Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, reagovala je na izjave poslanika i lidera Narodne stranke Miroslava Aleksića da predsednik Vučić koristi igru reči oko izbora i da narod "zamajava pojeftinjenjem".

Svi smo gledali, svojim očima, da predstavnici bivšeg režima, zloupotrebljavajući tragedije, prave sebi na ulici zabavu uz smeh i muziku. Zato sada ništa čudno nije to što nepismeni lopov iz Trstenika Miroslav Aleksić za izbore kaže da su igra, a za pojeftinjenje namirnica da je zamajavanje.

Tako oni državu shvataju!

A da je tako, da im je igračka za bogaćenje, znalo se još davno kada je zajedno sa svojim tastom formirao nekakav "Fond za unapređenje resursa građana", preko koga su izvlačili državne pare.

Pa je na "Fond Aleksić" od 2008. do 2012. godine uplaćeno 685.000 evra.

Zbog toga danas ovu nepismenu lopovčinu, koja nije bila u stanju da savlada ni gradivo iz maternjeg jezika, ne zanimaju ni pojeftinjenja, za koja se predsednik Vučić bori kako bi građanima olakšao, što je moguće više, posledice inflacije izazvane dešavanjima u svetu. Ne zanima onoga koji je jedino gradivo iz lopovluka savladao, to što se predsednik Vučić svom snagom trudi da do kraja godine spusti stopu inflacije, niže nego bilo gde drugo, kako bi se životni standard naših građana povećao.

Ne zanima lopova, ni ovog nepismenog, ni bilo kog drugog, iz bivšeg režima, to što slede povećanja penzija, plata, što će penzioneri u decembru dobiti podršku od 20.000 dinara. Ne zanima njih, jer je jedino za šta se bore interes tajkuna i sopstveni džep!

Sve ono što se odnosi na građane, na životni standard, ono što se odnosi na izgradnju naše Srbije, od puteva i pruga, do škola i bolnica, muzeja i pozorišta, briga je samo jednog čoveka u ovoj zemlji. To je briga i ono za šta se jedino bori, svaki dan, ono što sanja i ostvaruje - predsednik Vučić.

A ovim lopovima koji nisu u stanju u jednom mandatu da izdrže u jednoj stranci, koji bi se i sa crnim đavolom udruživali samo da se dočepaju ponovo vlasti i novih miliona, jer isključivo tako posmatraju državu, uskoro će narod poručiti šta ima. Narod, a ne stranci koje besprizorno mole da ih dovedu na vlast - da više nikada neće uništavati Srbiju!

A o nepismenom zahtevu koji su uputili, ovom lopovu ne vredi pojašnjavati, naviklo je to samo na - sedi 1, dalje od toga ne zna.

Autor: