AKTUELNO

Već nekoliko godina unazad vodi jedan podli hibridni rat protiv Srbije, koji se sastoji od širenja laži i lažnih informacija, a sve sa ciljem da se unese nemir među naše građane, rekao je za Novo jutro TV PINK Zoran Spasić, predsednik Centra za bezbednosnu i međunarodnu politiku.

- Suštima je da je država stala da pomogne svakom našem građaninu. Kažite mi u poslednjih 30, 40 godina, kada je slična mera doneta. Kada je neko doneo meru i izašao i rekao da će se smanjiti cene i tako pomogao našim ljudima da prebrode neko izazovno vreme - rekao je Spasić.

Kako kaže, sniženje svih ovih proizvoda pomaže u velikoj meri svim našim građanima, a, dodaje, ne zna kako je neko uopšte došao do toga da to koristi za podsmeh i prljavu političku kampanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Nebojša Obrknežev, iz Centra za društvenu stabilnost, rekao je da u istom momentu imamo situaciju da nam se poboljšava status budžeta svakog penzionera i građanina.

- Imamo situaciju i povećanja minimalca, što je u ovom momentu kada se i cene smanjuju nešto što izuzetno znači građanima – rekao je Obrknežev.

Kako kaže, kada god da se nešto radi kod nas, neko se nađe kome će da smeta i to već ekstremistički ide u neku drugu sferu.

Foto: TV Pink Printscreen

Spasić je rekao da sve moguće metode loše i podle se koriste da se tim metodama širi panika među građanima.

- Šta je loše u parizeru, svi smo mi porasli na tome. Zašto se od toga pravi prljava politička kampanja – upitao je Spasić.

Autor: