AKTUELNO

I dok se opozicija bori za "prava građana" i dok udara na akciju Vlade Srbije povodom smanjenja cena, ta ista opozicija koristi svaki trenutak kako bi za sebe pribavila neki skupocen komad odeće, obuće, nakita ili pak automobila koji vredi i preko 100.000 evra.

Naime, odavno je poznato da bi Stranka slobode i pravde (SSP) mogla komotno da ponese ime i ''džip stranka'', jer najviše rukovodstvo vozi luksuzne terence. Opozicionari Dragan Đilas, Aleksandar Bijelić i Vuk Vučurević uslikani su u više navrata u skupocenim džipovima čija cena s punom opremom ide i do 100.000 evra.

Lider SSP Dragan Đilas u svom vlasništvu ima auto BMW, a pre izvesnog vremena u Šapcu je uslikan u džipu ove marke čija je cena oko 100.000 evra.

Prema pisanju jednog medija, jedan BMW je kupljen na lizing, a drugi je u vlasništvu njegove firme "Multikom grup". Aleksandar Bijelić, nekadašnji menadžer Grada Beograda i desna ruka Dragana Đilasa, uslikan je pre nekoliko godina u džipu BMW, a onda je prešao na "audi". Cena ovog automobila, i to najjeftinija verzija, bez dodatne opreme, iznosi čak 72.000 evra, dok je s opremom oko 100.000 evra. Za njima ne zaostaje ni Vuk Vučurević, politički direktor Stranke slobode i pravde.

Međutim, ne samo da najbliži saradnici Dragana Đilasa voze preskupe terence već su i pronašli model kako da za manje sume novca dođu do ovih četvorotočkaša, usput nanoseći štetu državnoj kasi.

Predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović takođe, na društvenim mrežama redovno deli fotografije na kojima se vidi koliko voli da uživa u luksuzu.

I on, i njegova izabranica, ne samo da uživaju u skupim putovanjima i provodu, već vole i da na sebi ponesu brendirane komade koji vrede i do nekoliko hiljada evra.

Pored Grbovića i Đilasove ekipe, nikako ne smemo zaboraviti i Vuka Jeremića koji je poznat po bahatosti.

Podsetimo da je pre nekoliko godina uslikan sa satom od 15.000 evra, i činjenici da je na cigarete i tompuse izdvajao basnoslovne sume novca.

Međutim, građani Srbije odavno su shvatili kakvi su bivši predstavnici vlasti, što su potvrdili na izborima.

Autor: