AKTUELNO

Dejan Miletić iz Centra za društvenu stabilnost kaže da je Srbija svakog dana sve jača.

Miletić kaže da je sanjao Srbiju u kojoj slobodno i ponosno nosim svoju zastavu, svoj beleg, kulturu, tradiciju.

- Svakog dana damo sve jači. Država je sve jača i narod. Vratićemo staru slavu, ovo je naš trenutak uprkos svim problemima i pritiscima. Imamo rezultate i jasne podatke kako napredujemo, ali i osećaj da naši neprijatelji ne znaju šta će od sebe - istakao je Miletić.

Govoreći o razgovorima u Briselu, Miletić je ocenio da je to veliki uspeh koji ne sme da se slavi, jer našem narodu neće biti lakše.

- Ali način na koji su pripremali sastanak, kako izveštajavu posle njega, šta je sve rekao Kurti, kolika je bilo nervoze...Svi su bačeni na leđa, očigledno je reč o sinhronizovanoj igri da se okrivi Srbija - dodao je Miletić.

Poslanik SNS Stefan Srbljanović je istakao da Kurti želi da bude premijer lažne države, lažne tvorevine, ali se ponaša tako da sve pre njega nije važno.

Foto: TV Pink Printscreen

- Vreme se meri od momenta kada je došao na vlast, sve što je potpisvano pre toga za njega je nebitno. To je ono što brine i mora da se promeni - naveo je Srbljanović i dodao da iz nemoći nakon dijaloga u Briselu sledi i incident u Gračanici.

Srbljanović je istakao da je pritisak na Srbe odraz njihove nemoći.

Poslanik Aleksandar Marković je istakao da smo svedoci kontinuarinog nasilja nad srpskim narodom na KiM.

Foto: TV Pink Printscreen

- To je nešto što traje... ne znam da li je neko uspeo da pobroji ove godine koliko je bilo ukupno incidenata te vrste. Ne pričamo o hapšenjima i progonu, samo o nasilju - istakao je Marković.

Autor: