AKTUELNO

Beogradski odbor SNS saopštio je danas da je cinično da o bezbednosti govori, predsednik DS i kandidat za gradonačelnika Dragan Šutanovac, za vreme čijeg mandata je, ističu, vojska propala, tenkovi rasprodati budžašto, a namenska industrija stala.

- Šutanovac koji je na Djeram pijaci tukao građane koji ga ne podržavaju, sada ispoljava kvazi brigu za bezbednost - navode beogradski naprednjaci u saopštenju kojim su reagovali na kritike Šutanovca o stanju bezbednosti u glavnom gradu.

- U periodu kada su Šutanovac, Djilas, Šapić, Živković, Jeremić i Janković, pod palicom Miškovića, vedrili i oblačili stopa kriminala je bila u porastu, glavni investitor je bio narko-diler Kosmajac, broj ubistava je išao godišnje od 150-200 - stoji u saopštenju.

SNS ističe da je u 2017. godini, kada su o bezbednosti građana brinuli odgovorni i ozbiljni ljudi, broj ubistava pao na 80, stopa kriminala je u padu, a narkotici se sklanjaju sa ulica, čemu u prilog govori i zaplenjene četiri tone droge samo prošle godine.

Skandalozno je, dodaju, i što Šutanovac govori o lošem upravljanju Beogradom, "budući da su za njega Đilas i Šapić ostvarili dobre rezultate".

"A jedini rezultati te vladavine su, kažu, skupi satovi, 300.000 evra na Šutanovčevom računu, pašnjaci i vinogradi koje su pojedinci stekli preko tajkunsko-prijateljskih sprega, čije je konce vukao Mišković", navode naprednjaci.

- Lopovsko-tajkunska banda - Šutanovac, rijaliti Đilas, Šapić, Mišković, Živković, pištoljdžija Janković, Limun sa potrčkom Jeremićem i kriminalcima Bašanovićem i Šubarom, grčevito se bore za gradske fotelje, kako bi nastavili enormno da se bogate na račun Beograđana -   navode u SNS.

Dodaju da je "svima već dobro poznata družina" uspela u Beogradu da ostavi deficit od 20 odsto, dug od 1,2 milijarde evra, "otme" više od 500 miliona od trudnica, porodilja i penzionera, a "krali su i od dece, kao u slučaju Pionirskog grada".

SNS, dodaju, pokazuje da brine o interesu građana, njihovoj bezbednosti i sigurnosti, o zapošljavanju, rešavanju osnovnih infrastrukturnih i komunalnih problema i da iz dana u dan razvija Beograd.

Pročitajte još: KIM: Vlada usvojila Uredbu o povratku raseljenih lica

#Beograd

#Dragan Šutanovac

#SNS

'