AKTUELNO

Beograd i Beograđani su na svojoj koži osetili kako DS i njeni bivši-sadašnji predsednici Đilas, Šapić i Šutanovac brinu o njima, saopštio je beogradski odbor SNS, navodeći da su se oni ponovo okupili kako bi još jednom opljačkali građane.

- Lažna i licemerna briga lopovske koalicije Đilas, Šapić, Mišković, Šutanovac, Janković, Jeremić i njegov šef Limun, jeste zapravo briga o ličnim interesima i sopstvenom bogaćenju - navodi se u saopštenju naprednjaka.

Reagujući na izjavu poslanice DS Aleksandre Jerkov, Gradski odbor SNS njoj i "ostalim lažovima iz lopovske koalicije" poručuje da je jedina ideja oko koje se okupljaju, ta da još jednom opljačkaju Beograđane.

Navode da je demokratska briga penzionere koštala 255 miliona dinara, trudnice i porodilje 290 miliona dinara, decu 12 miliona i "otet Pionirski grad kako bi rijaliti Djilas, i njemu bliski Šapić i Mišković uzimali 15.000 evra po terminu".

- Jasno je da Šutanovac i DS, žele da budu ravnopravni u raspodeli plena, a ne samo posmatrači kada gradsku kasu krenu da čerupaju Đilas, Šapić i Mišković - stoji u saopštenju SNS.

Poručuju da će na predstojećim izborima Beograđani odlučiti žele li moderan Beograd, grad kranova, novih fasada, u koji dolaze investitori i u kom se stopa nezaposlenosti smanjuje, ili povratak u prošlost kada su kriminal, korupcija i pljačka bili simbol Beograda.

#Demokratska stranka

#SNS

'