AKTUELNO

Tajkunsko kriminalna banda se ponovo okuplja - Ðilas, Šapić, Mišković, Janković, Jeremić i lopovi Bašanovic i Šubara, a osim pretnji i bahatosti, nikakav program i ideju nemaju, saopštio je danas Gradski odbor SNS Beograd.

Njima se, kažu, priviđaju aždaje, a sve političke neistomišljenike bi da biju u glavu i vešaju na bandere.

- Jeremić i njegov šef Milan Narandžić Limun, šef surčinskog klana, sa Zoranom Bašanovićem savetnikom premijera Zaeva, i Ljubomirom Šubarom, koji je oteran iz Agencije za privatizaciju zbog krađe i lopovluka, jesu jezgro opozicije koju predvode Ðilas, Šapic i Mišković - navodi gradski odbor naprednjaka.

Ocenjuju da je skandalozno da o nečijem "stanju svesti" govori Jeremić za koga kažu da je zloupotrebljavao državnu funkciju i novcem građana Srbije putovao privatnim avionima na egzotične destinacije, potrošio 3,6 miliona evra narodnih para, a na ime dnevnica uzeo još 55.000 evra.

- Kada se pogleda spisak imena koji žele da spreče razvoj Beograda-Ðilas, Šapić, Mišković, Limun i njegov potrčko Jeremić, Janković, Šutanovac, Živković, Radulović, jasno je da jedino oko čega mogu da se dogovore jeste pljačkanje Beograda, ponovno zaduživanje za 1,2 milijarde evra, ispumpavanje državnog novca i obezbeđivanje isključivo i samo lične koristi - navodi se u saopštenju.

Kako ističu, za razliku od bande koja je opljačkala Beograd i Srbiju, odgovorni ljudi iz Srpske napredne stranke brinu i brane interese građana Srbije i Beograda, vole svoj grad i državu i rade u najboljem interesu svih građana.

#Aleksandar Šapić

#Beograd

#Dragan Đilas

#SNS

'