AKTUELNO

Za deset dana, 26. maja, u Beogradu će se održati veliki skup jedinstva koji je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Ovaj skup će biti najveći u istoriji zemlje i planira se da se održi ispred Narodne skupštine ili na Trgu Republike u popodnevnim satima.

Predsednik je naglasio da je skup organizovan radi važnih odluka koje nemaju veze sa mržnjom. Na ovom skupu neće biti prostora za vređanje ili zloupotrebu tragedija. Cilj skupa je da pokaže jedinstvo i da se saopšte važne odluke za budućnost Srbije.

Vučić je pozvao ljude da se okupe kako bi im prezentovao plan za budućnost zemlje. Skup je zamišljen kao platforma za pozitivne ideje i akcije koje će doprineti boljitku naroda. Predsednik ističe važnost da politika bude nešto što inspiriše ljude i da se fokusira na ono što može da se uradi za dobrobit svog naroda.

Očekuje se da ovaj veliki skup jedinstva privuče građane iz cele zemlje i da pruži priliku za otvorenu diskusiju o ključnim pitanjima i izazovima sa kojima se Srbija suočava. Uz nadu da će doneti pozitivne promene i unaprediti budućnost zemlje, ovaj skup predstavlja važan korak ka jedinstvu i napretku.

#Aleksandar Vučić