AKTUELNO

Opštinski odbor SNS Palilula najoštrije osuđuje jezivu izjavu Dragana Vidakovića, vođe pokreta "Srbija Gerila", kojom nedvosmisleno priželjkuje i priziva smrt predsednika države Aleksandra Vučića- piše u objavi na instagramu snspalilula.

U objavi na društvenoj mreži "Tviter", Dragan Vidaković je plasirao dezinformacije o zdravstvenom stanju predsednika Srbije, a u njegovim gnusnim namerama i morbidnim željama očekivano su mu se pridružili i drugi opozicioni fanatici- piše u objavi.

Još jednom su pokazali da se svi oni zajedno mogu utrkivati jedino u količini ispoljene mržnje i izrečenih laži prema Aleksandru Vučiću, jer su argumenti i volja naroda jasno na strani predsednika koji se bori za jaku, stabilnu i nezavisnu Srbiju. Zbog toga on za sve opozicionare i lažne patriote predstavlja nepremostivu prepreku u ostvarenju njihovih pogubnih ciljeva i interesa- navodi se u objavi na instagram nalogu snspalilula.

Opštinski odbor SNS Palilula pruža snažnu i odlučnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u borbi za državne i nacionalne interese - borbi koju svakodnevno vodi suočen sa pritiscima i ucenama, ali i mržnjom i lažima- piše u objavi.