AKTUELNO

Кakva lažna i maliciozna izjava da je Vučić bilo koga izdao, a još manje "prodaje" bilo kakvo političko ponašanje ili delovanje, jer nema apsolutno nikakvu potrebu za tim, izjavila je Jelena Žarić Кovačević, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

- Partije poput Jeremićeve rade upravo to o čemu Rašković Ivić govori - prodaju se za poene, prodaju političke postupke, ali nažalost u stanju su da prodaju i deo Srbije kako bi među strancima bili uvažavani kao političke individue.

Vlast kojoj je pripadala i Rašković Ivić gubila je deo po deo Кosova i Metohije. Šta je ona tada uradila, na koji način se borila? Tako što se šetala Rimom kao ambasador? Tako što nije preduzela ama baš ništa da da doprinos u očuvanju teritorijalnog integriteta zemlje koja ju je poslala u Rim da štiti njene interese?!

Neistine na kojima opozicija gradi svakodnevne napade na Aleksandra Vučića su odavno pale u vodu, najpre time što je i sam predsednik mnogo puta ponovio i garantovao narodu - nikakvog usmenog priznanja bilo kakvog sporazuma nema, niti potpisanog akta od strane predsednika kojim se priznaje lažna država Кosovo. Prema tome, "tek da bi se reklo" je poprimilo karakter "providnog" politikanstva. A, to, što su posledice takvog političkog delovanja pogubne po Srbiju, što ćemo ih ispravljati u godinama pred nama - ne čudi me da ih nije briga, jer ipak je to klika Vuka Jeremića kome Šiptari aplaudiraju "Hvala, Vuče" na naslovnim stranama njihove štampe - navodi Žarić Кovačević.

#Jelena Žarić Кovačević

#SNS