AKTUELNO

Nevena Đurić, poslanik SNS-a, rekao je da od trenutka od kada nije ministarka u Vladi Republike Srbije Zorana Mihajlović pokazuje svoje pravo lice.

- Ne kaže naš narod uzalud: "Ne pada sneg da pokrije breg, već da svaka zver pokaže svoj trag." A ona je sama o sebi sve najbolje rekla: da joj je najvažnija fotelja i lični interes, da je spremna na sve, čak i da "gazi preko mrtvih kako bi stigla do svog cilja", bez ikakvog poštovanja, ljudskosti, i uz potpuno odsustvo svih moralnih normi - rekla je Đurić i dodala:

- Jasno je da nikako ne može da se pomiri sa tim što ne nosi titulu - gospođe ministarke, već titulu - bivše ministarke.

Đurić ističe da je njeno ponašanje samo dokaz koliko je predsednik Aleksandar Vučić bio u pravu što ovakav interesdžija i sebičnjak nije deo srpske Vlade.

- Ova bruka i sramota podržala je rezoluciju u kojoj nas optužuju za genocid i silovanje desetine hiljada žena, devojaka, muškaraca i dečaka - rekla je ona o dodala:

- Kada je bila u stanju da na ovakav način pljune po sopstvenom narodu i ne čude gadosti koje izgovara usled ličnog nezadovoljstva, revolta i besa.

Đurić navodi i da je mudrost i pronicljivost predsednika Aleksandra Vučića spasila je Srbiju ovakvih kao što je Zorana Mihajlović.