AKTUELNO

Gubitnički predsednički kandidat i lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković oglasio se na Tviteru nakon što je člana Predsedništva tog "zgrčenog" pokreta Srđan Škoro podeno ostavku.

Očekivalo se da će opozicioni liderčić odgovorti na optužbe koje je Škoro izneo - ali to se nije dogodilo.

Posle optužbi njegovih najbližih saradnika da je od pokreta napravio privatnu firmu, da se za sve pita njegova žena i da su njih dvoje novi Sloba i Mira, Janković smatra da to nije nešto što bi on trebalo da komentariše?!

Na tvrdnje člana predsedništva PSG Srđana Škora da su on i njegova supruga privatizovali pokret i izneverili očekivanja 600.000 glasača, i nakon apela akademika Dušana Teodorovića da zajedno sa svojom gospođom napusti pokret, Janković je napisao:

- Potpuno razumem zainteresovanost mnogih da se oglasim, ali ovo nije nešto što ja treba da komentarišem. To će učiniti Pokret i javnost - napisao je Janković na svom Tviter nalogu.

Foto: Printscreen Twitter

Član Predsedništva PSG Srđan Škoro je ranije danas podneo ostavku, jer je posle šest meseci posvećene borbe shvatio da PSG nije pokret, već privatna firma Saše Jankovića i njegove supruge.

Škoro je u otvorenom pismu javnosti priznao da nije na vreme shvatio da se pred njegovim očima formira privatna firma Slavice i Saše, koja se lažno predstavlja kao Pokret, okružena njihovim prijateljima i stvorenim podanicima koji imaju status kućnih ljubimaca.

- Svaka izrečena kritika doživljava se kao lično neprijateljstvo protiv bračnog para Janković. Tako se ne može promeniti ova loša i nepodnošljiva vlast. Zameniti ogromno trenutno zlo manjim zlom, za mene nikada nije bila opcija. Stvaranje novih Slobe i Mire odvelo bi nas direktno u propast - napisao je Škoro.

Pročitajte još: ČLAN PREDSEDNIŠTVA PSG PODNEO OSTAVKU! Srđan Škoro: PSG je PRIVATNA FIRMA Jankovića i njegove supruge

#Saša Janković

'