AKTUELNO

Nevena Đurić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, reagovala je danas na dve one koji su napali predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Trebalo bi da bude sramota one koji za sramotu znaju da govore laži o tome kako Aleksandar Vučić nešto tajno pregovara! - navodi se u saopštenju.

U orkestriranoj kampanji: sa jedne strane oni koji sebe vole da nazivaju patriotama: Boško Obradović i Miloš Jovanović, a sa druge oni čiji je šef ljubimac prištinskih separatista - još jednom su pokazali koliko su bedni lažovi i na šta su sve spremni zarad sitne političke ćari, navodi ona.

- Rekao je Aleksandar Vučić jasno, glasno i nedvosmisleno da će javno govoriti o svakom dokumentu, da će razgovarati sa članovima Vlade, i sa članovima parlamenta, i sa svim relevantnim činiocima o svemu, i da će, kao i uvek do sada, saslušati mišljenja svih - dodala je.

Ništa Aleksandar Vučić ne radi tajno!

Kako kaže, za razliku od ovih lažovčina koji nikada nijednog Srbina nisu oslobodili, ali su zato pustili Kurtija, braću Mazreku i još oko 2000 ekstremista i terorista. Pustili su na slobodu dželate srpskog naroda, sa Kurtijem na čelu, da nam danas puca na narod, da nam narod ubija!

Jesu li to na vreme pripremali partnerstvo sa Kurtijem za ove današnje dane? Dok se Aleksandar Vučić bori, i izborio se, za to da Srbi koje je Kurti zatamnčio budu oslobođeni!

Naš narod poručuje: da između pomenutih licemera i Kurtija nikakve razlike nema!

I da je Aleksandar Vučić uvek i jedino za Srbiju i srpski narod!

Iako je situacija teška, naš narod zna da na svojoj strani danas ima, kao nikada ranije, svoju državu Srbiju! I 95% glasova podrške koji srpski narod na Kosovu i Metohiji pruža Aleksandar Vučiću je najbolji dokaz da postoji državno i nacionalno jedinstvo tamo gde je najpotrebnije! - navedeno je u saopštenju Đurićeve.

Autor: