AKTUELNO

Ministra bez portfelja u Vladi Srbije Edin Đerlek (35) u poslednje vreme izaziva veliku pažnju javnosti, a naročito ženskog pola, koji je oduševljen pojavom novog mladog fukcionera u Nemanjinoj 11.

Iako na svoj instagram profil uglavnom kači strogo poslovne fotorgafije iz radne atmosfere i sa poslovnih satsnaka ili putovanja, Đerlek je nedavno napravio izuzetak i na instragram stori okačio sliku sebe u opuštenom izdanju kako ispija kafu sa prijateljam u jednom beogradskom tržnom centru.

Ono što je mnogim korisnicima intereneta privuklo pažnju, je što se Đerlek, kada uzme predah od državničkih dužnosti, oblači kao sav noramalan svet, pa je na ovoj slici u trenerci!

Žene su ga ranije nazivali "sandžačkim draguljem" i ostavljale mu pohvalne komentare na instagramu i ispod njegovih radnih fotografija.

Foto: Instagram.com/edin.djerlek

Mladi ministar Edin Đerlek (35) rođen je 23. 1. 1987. godine u Beogradu, gde završava osnovnu i Osmu beogradsku gimnaziju.

Godine 2006. upisuje Institut za arapski jezik u trajanju od tri godine na Univerzitetu ”Abu Nour“ u Damasku (Sirija) koji uspešno završava u rekordnom roku.

Tri godine kasnije upisuje Fakultet za islamske studije u Novom Pazaru, odsek Šerijatsko pravo, koji završava sa izvanrednim rezultatima gde je proglašen za studenta generacije 2010-2014. godine. 2016. godine upisuje Pravni fakultet na Internacionalnom univerzitetu koji završava sa izvanrednim rezultatima i diplomira sa ocjenom deset (10) na temi: ¨Diplomatija¨. Tečno govori tri strana jezika: arapski, engleski i ruski.