AKTUELNO

Apsolutno su neistinite tvrdnje Zorana Živkovića i Marinike Tepić da policija nije radila svoj posao povodom prijave Jelene Grujić Ristić i da je policijski uviđaj počeo tek tri sata nakon njenog poziva, kaže u izjavi za Tanjug Dijana Hrkalović, državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

- Patrola iz Policijske stanice u Pećincima izašla je na teren odmah po prijavi oštećene u 19.45 sati da su joj u kuću provalila nepoznata lica, a policijsko- uviđajna ekipa obezbedila je lice mesta u 20.15 sati, kako ono ne bi bilo narušeno. O događaju je odmah obavešten nadležni tužilac iz Rume, koji je naložio da se odmah počne sa vršenjem uviđaja. Da bi se lice mesta što kvalitetnije obradilo upućen je i kriminalistički tehničar iz Policijske uprave u Rumi, s obzirom da Policijska stanica u Pećincima nema svog tehničara, a koji se po stizanju na lice mesta priključio ekipi koja je već radila na terenu, kaže Hrkalović.

Ona navodi da policija u konsultaciji sa nadležnim tužilaštvom preduzima sve mere i radnje u cilju rasvetljavanja ovog događaja.

- Takođe, s obzirom da je članica Nove stranke policiji prijavila da se oseća ugroženo, policija će pojačati i patrolne delatnosti kako bi u narednom periodu obezbedila sigurnost porodice Ristić, rekla je Hrkalović.

Pročitajte još: Jovanov: JEREMIĆ je LAŽOV, u njegovo vreme radnici odlazili kući PRAZNIH DŽEPOVA, A SADA KRITIKUJE DOBRE POTEZE VLASTI!

#Policija

#Zoran Živković

'