AKTUELNO

Srpska napredna stranka ocenila je da svako javno oglašavanje Vuka Jeremića i njegovih saradnika pokazuje čega se se sve Srbija spasila kada je, 2012. godine, izabrala političke promene.

SNS je tako reagovala na saopštenje potpredsednika Narodne stranke Nikole Jovanovića, koji se osvrnuo na posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića gradilištu Beograda na vodi.

-Kada se jave samoodlivci Demokratske stranke Jeremić, sa svojim najbližim saradnicima, poput Miškovićevog sudije i sličnih pametnjakovića koji su sedeli u Vladi Srbije do 2012. godine, a koji ne znaju da saberu ni dva broja, osim ako nisu u pitanju iznosi koje će strpati u svoj džep, to najbolje pokazuje čega se sve Srbija spasila kada je 2012. godine izabrala političke promene - uzvratili su iz SNS.

POPOVIĆ: KRIK ME NAPADA ZBOG RUSIJE

Kada se takvi jave i pametuju kako bi valjalo da se vodi Srbija, prvo čega se narod seti jeste kako je samozaljubljeni genijalac Jeremić, trošeći pare građana Srbije, pomagao Albancima sa Kosova i Metohije da proglase tzv. nezavisno Kosovo, smatra SNS.

- Sete se i tričavih 3,6 miliona evra narodnih para koje je ovo Tadićevo mezimče potrošilo na bahaćenja po belom svetu. Za noćenja u najekskluzivnijim hotelima Jeremić je uzeo iz budžeta Srbije samo 220 hiljada evra, i to radeći sve, samo ne u interesu Srbije, a onako patriotski, kako samo on zna, nije čak zaboravio da uzme ni dnevnice, siću od 55 hiljada evra narodnih para - podseća SNS.

Naprednjaci smatraju da je "svima jasno šta je pokretač svake akcije Jeremića i Miškovićevog sudije, sa sve Đilasom, Jankovićem, Šutanovcem, Obradovićem i njima sličnima - grčevita želja da se dočepaju fotelja kako bi nanovo sve urušili, a oni se još više obogatili".

Od nezavisnog pravosuđa ostalo bi istureno odeljenje Miškovićevih i DS reformisanih sudija, koje presuđuju po diktatu iz jedne kancelarije, od privrednog rasta hvalili bi se minusima, dok narod ubeđuju da je minus veći od plusa, a od investicija gledali bismo njihove stanove po Vračaru od milion evra, kao i one po vračarskim pašnjacima, satove u vrednosti godišnje plate radnika u Srbiji, zimovanja na Maldivima, primećuje SNS.

Ponovo bismo na ulicama širom Srbije imali armije ljudi koje bi ovi genijalci otpustili, kao što su već uradili sa više od pola miliona radnika, a zatvorili bi preko noći, zbog svojih kombinacija, sve fabrike koje je Aleksandar Vučić otvorio i time zauvek vratili mrak u našu zemlju, od čega se Srbija nikada više ne bi oporavila, uvereni su u SNS.

#SNS

#Srbija

#Vuk Jeremić

'