AKTUELNO

Predsednica parlamenta Maja Gojković danas je u svom kabinetu napadnuta od strane troje poslanika Dveri, među kojima je bio i lider te stranke Boško Obradović.

Član predsedništva SNS Nebojša Stefanović izjavio je da predsednik Dveri i poslanik te stranke Boško Obradović i Srđan Nogo nastavljaju jedinu politiku koju umeju da pokažu građanima Srbije, a to je napad na žene.

Posle napada na Maju Pejčić, članicu Republičke izborne komisije u izbornoj noći 2016. godine, napada na Gordanu Uzelac, novinara TV Pink i druge novinare ove televizije i besprizornog ponašanja u Parlamentu, Obradović i njegovi kompanjoni danas su otišli korak dalje, naveo je Stefanović, prenosi se u saopštenju SNS.

Poslanici Dveri napali su predsednicu Parlamenta Maju Gojković i dve dame koje rade u njenom kabinetu, što valjda treba da predstavlja vrhunac političke ideje koju su smislili i suštinu političkog programa organizacije koju predstavljaju. Iako sam još juče javno tražio od Obradovića da prestane da napada žene i da se on i njegovi poslanici oprobaju u napadu na Aleksandra Vučića, vidim da to nije urodilo plodom i da poslanici Dveri za tako nešto nemaju hrabrosti - rekao je Stefanović.

Kako kaže, nažalost, Obradović i Nogo su skupili hrabrost da napadnu Maju Gojković i da upadnu u njenu kancelariju.

- Ne smem ni da pomislim kakva bi se politička i medijska haranga podigla na bilo koga ko bi nasilno upao u kancelariju bilo koje žene koja pripada opoziciji, a kamoli kada bi je neko napao, i učiniću sve da se tako nešto nikada i ne dogodi - poručio je Stefanović.

On je istakao da je nedopustivo da nasilje bude metod delovanja bilo kojeg pojedinca, a pogotovo nekoga ko želi da upravlja Srbijom i da drugima deli lekcije o obrascima društvenog delovanja.

- Zbog toga najoštrije osuđujem nastavak politike nasilja prema ženama koje sprovode Boško Obradović i njegovi poslanici, i to nasilje mora odmah da prestane - naglasio je Stefanović.

Pročitajte još: BAHATOST OPOZICIJE NE PRESTAJE: Boško Obradović i članovi Dveri NAPALI MAJU GOJKOVIĆ U NJENOM KABINETU!

#Dveri

#Maja Gojković

#Napad

#Nebojša Stefanović

'