AKTUELNO

Ne znam da li me Viola fon Kramon shvata ozbiljno, ali ja njeno lobiranje za nezavisno Kosovo shvatam veoma ozbiljno, baš kao što shvatam ozbiljno što joj naša pobijena deca u NATO agresiji nisu dovoljan razlog za izvinjene Srbima i Srbiji, izjavio je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin odgovarajući na laži i uvrede koje je na njegov račun iznela izvestilac Evropskog parlamenta za Kosovo Viola fon Kramon.

- Ozbiljno shvatam i što Viola fon Kramon traži od Srbjje da uvede sankcije Rusiji i pogazi prijateljstvo sa jedinim doslednim saveznikom koga imamo vekovima unazad. Veoma ozbiljno shvatam i što bi Viola fon Kramon preko Srbije da vrati Rusiji dugove iz Drugog svetskog rata i što bi volela da zaboravimo gde su čiji preci bili u vreme bitke za Staljingrad - kaže Vulin i dodaje:

- Mene Viola fon Kramom može da shvati kako god hoće, ali ja čvrsto verujem da Srbija ne sme da napusti Republiku Srpsku i da ne sme da prestane da stvara srpski svet. Ne sumnjam da je Violi fon Kramon laknulo što nisam član Vlade Srbije, ali ni ona ne treba da sumnja da ću prestati da je podsećam koliki je licemer i koliko je zlo.

Autor: