AKTUELNO

O aktulenim zbivanjima na domaćoj političkoj sceni za TV Pink govorili su glavni i odgovorni urednik Srpskog telegrafa Mlan Lađević i Glavna i odgovorna urednica Studia B Ivana Vučićević.

Glavni i odgovorni urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević veruje da će izbori biti tek u martu sledeće godine i da su informacije koje su se pojavile u medijima zasnovane na spekulacijama.

- Predsednik nema potrebe da izlazi u susret zahtevima opozije za vanrednim izborima, jer opozicija ovakva kakva je može da traži izbore i moli boga da ih ne dobije - rekao je Lađević.

Foto: Printscreen

On je istakao da su izbori su ozbiljna stvar, a ne spisak želja i podsetio da su skoro bili izbori na kojima je SNS dobio apsolutnu većinu.

- Ako postoje ozbiljni problemi u državi onda postoji opravdanje, ali opozicija ovakva kakva je nema smisla da postavlja zahteve. Oni su sami kao rogovi u vreći, jedni bi da bojkotuju, jedni traže izbore… - naveo je Lađević.

Foto: Printscreen

Glavna i odgovorna urednica Studia B Ivana Vučićević je ocenila da opozicija nema lidera koji bi mogao nešto da promeni, da nema konstruktivnih predloga, već se sve zasniva na kritikovanju vlasti.

- Ne znam koliko bi bilo uputno sada organizovati vanredne izbore, jer smo imali izbore i ove i prošle godine. Koliko bi to moglo opoziciji da popravi imidž, jer oni jadni ne znaju gde će i šta će ko su im lideri, stranke… - zaključila je Vučićević.

#Izbori

#Milan Lađević

'