AKTUELNO

Opozicioni Pokret slobodnih građana, koji predvodi Saša Janković i žuti patkari iz Inicijate "Ne davimo beograd" organizovali su večeras protest na Trgu Republike u Beogradu i pošteno se obrukali.

Uz pretnje koje je na račun Vlade Srbije uputio gubitnički dosovski predsednički kandidat Saša Janković, opozicionari su uspeli da obore sopstveni rekord i okupe manje od 400 ljudi.

Lako su se među okupljenima mogli uočiti  Staša Zajović aktivistkinja NVO "Žene u crnom" i lažni patriota Đorđe Vukadinović.

Foto: Informer

Na dan kada su sve oči uprte u Srbiju zbog prikaza vojne snage i posete ruskog ministra odbrane, pokušali su pokvare utisak i svet pošalju pogrešnu sliku i dovodeći u pitanje regularnost izbora koji još nisu zakazani, jer su na prethodnim doživeli žestok poraz.

Foto: Informer

Podsećanja radi, prema oceni stranih posmatrača, predsednički izbori održani u Srbiji ove godine, na kojoma je ubedljivo pobedio Aleksandar Vučić, bili su najtransparentniji izbori koji su održani u Srbiji u poslednjih 20 godina.

Janković je obraćajući se šačici okupljenih patkara iskoristio priliku da ponovo pokuša da obmane građane iznoseći lažne tvrdnje da je na beogradskoj opštini Vračar povećan broj glasača. Zapretio je i pojedinim ministrima najavljujući da će biti sprovedena lustracija.

Po mizernom broju okupljenih lako je zaključiti da u njegove tvrdnje malo ko veruje.

Nakon novog debakla, čini se da bi patkarima i "elitnim" opozicionarima, koji su na protest ponovo došli "dobro opremljeni": sa alkoholom u rukama bilo pametnije da se prestanu da se brukaju.

#Opozicija

#Protest

'