AKTUELNO

Nakon današnjeg gostovanja ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića na Televiziji "Pink" u emisiji "Dobro jutro", Vojvođanski policijski sindikat ima samo reči hvale za sve što je izrekao u toj emisiji.

Time što je stao ispred troje naših kolega koji su u zadnjih nekoliko dana upotrebili vatreno oružje u tri odvojena slučaja, u Beogradu, Kraljevu i Tutinu, prema određenim licima, i na žalost morali da ih usmrte u skladu sa zakonom, kako bi zaštitili živote građana i na kraju i svoj život, pokazao je zalaganje za sve nas koji činimo MUP, navodi se u saopštenju Sindikata.

Kako se dodaje, pokazao je da je kao ministar dostojan svoje funkcije, i da se njegovim zalaganjem i zalaganjem njegovog tima stvari u MUP-u kreću na bolje.

Mi vidimo danas da MUP pod njegovim rukovodstvom doživljava "renesansu" te da se nakon 17 godina počelo ozbiljno ulagati, ističu iz Vojvođanskog policijskog sindikata i pozdravljaju odluku vlade i zalaganje ministra da se radnicima MUP-a do kraja godine isplati finansijska pomoć.

#Nebojša Stefanović

#Policija

'