AKTUELNO

Gradski odbor Srpske napredne stranke ocenio je danas da je briga Božovića, Šutanovca, Đilasa i ostalih iz DS-a o građanima Beograda licemerna i da je takva briga tu stranku poslala na margine političke scene.

U saopštenju se navodi da je "briga koju su demokrate pokazivale zadužila Beograđane 1,2 milijarde evra", kao i da su propali projekti, koji su služili samo za bogaćenje i uvećavanje bankovnih računa pojedinaca iz DS-a, oličenje te brige DS-a o građanima, saopštio je GO SNS.

- Lopovsko vođenje Beograda, od strane Dragana Đilasa zaslužno je za propale podžemne kontejnere koje su građani platili 117 miliona, a samo su mogli da propadnu u njih - napominju beogradski naprednjaci.

Takođe se navodi da je bahato Đilasovo rukovođenje gradom ostavilo je prezadužena gradska preduzeća, dugovanja trudnicama, porodiljama i socijalno ugroženima.

Pokret socijalista Niš pita žute demokrate ŠTA IH JE SPREČAVALO da za 12 godina svoje vladavine urade sve o čemu SADA PRIČAJU?!

- U najmanju ruku, licemerne su izjave koje Božović i drugi funkcioneri Demokratske stranke daju, a koje u prvi plan stavljaju brigu o građanima - ocenjuje GO SNS.

Oni ističu da od kada DS ne brine o Beogradu, u našem gradu se radi i gradi, dug koji su ostavili je prepolovljen, a građani zaista jesu na prvom mestu.

Oni ističu da od kada DS ne brine o Beogradu, u našem gradu se radi i gradi, dug koji su ostavili je prepolovljen, a građani zaista jesu na prvom mestu.

-Srpska napredna stranka je na delu pokazala šta znači odgovorna i domaćinska vlast, zato ćete se i na beogradskim izborima boriti za cenzus. SNS će nastaviti da vodi odgovornu politiku, da razvija i modernizuje Beograd, da otvara nova radna mesta i da interes građana uvek bude na prvom mestu - poručuju beogradski naprednjaci.

Predsednik Gradskog odbora DS Balša Božović kritikovao je ranije danas gradsku vlast jer se neoglašava povodom problema u zemunskoj OŠ "Svetozar Miletić", u kojoj se već gotovo mesec dana nastava ne odvija normalno.

#Beograd

#SNS

'