AKTUELNO

Vuk Jeremić je ponovo pokazao da nikada neće oprostiti Srbiji što je pročitala i prozrela njegovu prevaru, što mu je pokazala da ne pristaje da bude rezervna opcija potrošenom potrčku Borisa Tadića i što ga je umesto na mesto predsednika poslala u magareću klupu srpske politike, ocenio je potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov.

-Zato Jeremić ne želi Srbiji nikakav uspeh. On ne želi da u Srbiju bilo ko dođe. On želi da Srbija bude na marginama svetske politike, baš kao što je on na marginama srpske politike. Zato Jeremić po ko zna koji put koristi svaku priliku da kaže neku bednu rečenicu protiv Srbije i da kaže neku reč u prilog drugih, opet u želji da Srbiju ponizi - navodi se u saopštenju Jovanova.

-Ali, uzalud Jeremić baca otrovne strele prema državi kojoj je do juče želeo da bude predsednik. Aleksandar Vučić se u Njujorku sastao se sa više od 50 zvaničnika zemalja i organizacija sveta, video se sa najvažnijim svetskim liderima, a stav Srbije je bio predstavljen na najbolji mogući način. I dok je Vučić radio za Srbiju, Jeremić je pravio zajedničku fotografiju sebe sa svojom slikom na zidu - dodaje on.

Ta epizoda najbolje pokazuje zašto Jeremić, Tadić, Janković, Đilas, Šutanovac, Živković i ostali nikada neće dobiti podršku građana Srbije - zato što narod u Srbiji neće i prezire one kojima je stalo samo do sebe i koji Srbiji prizivaju propast, grobove i građanski rat, da bi se dočepali vlasti, zaključuje Jovanov.

#Milenko Jovanov

#Vuk Jeremić

'