AKTUELNO

Srpska napredna stranka je najoštrije osudila današnji brutalni fizički napad pristalica pokreta Boška Obradovića i Milana Stamatovića na novinarku RTV Pink, Gordanu Uzelac ispred te medijske kuće.

- Politiku siledžijstva i primitivizma Boška Obradovića i Milana Stamatovića, koje zdušno podržavaju njihovi koalicioni partneri Janković, Jeremić, Živković, Radulović, Šutanovac, danas je na svojoj koži još jednom osetila žena, koja je brutalno prebijena samo zato što je novinarka RTV Pink i samo zato što je profesionalno radila svoj posao - ističe se u saopštenju SNS.

Osuđujući skandalozno i primitivno divljanje, kako se navodi, malobrojnih pristalica Obradovića i Stamatovića ispred TV Pink, naprednjaci podsećaju da su više puta upozoravali na nasilničko ponašanje Obradovića i njegovih koalicionih partnera.

SNS napominje da je oštro osuđivala skandalozne pretnje, poput onih "proći ćete kao Milanović", "vešaćemo vas na bandere", "dobićete metak u čelo", "pišaćemo vam na grobove" i mnogih drugih, koji su danas kulminirali prebijanjem novinarke.

SNS poručuje da je sramno što i sada, kada na delu imamo otvoreno siledžijstvo prema novinarki RTV Pink, i dalje ćute medijska udruženja, civilni sektor i opozicione stranke.

#Napad

#SNS

'