AKTUELNO

Predsednik "Pokreta za Krajinu" Boško Ničić novi je član Srpske napredne stranke, saopšteno je danas u sedištu SNS.

To je na konferenciji za novinare objavio potpredsednik stranke Milenko Jovanov koji je rekao da će se Ničić i njegovi saradnici priključiti SNS i postati deo velike porodice koja svakoga dana radi sve što može da se u svakom delu Srbije živi bolje.

Jovanov je rekao da će Ničić na narednoj sednici Glavnog odbora SNS biti predložen za člana predsedništva stranke, a da će već sutra koordinirati rad stranke u Borskom i Zaječarskom okrugu.

Foto: Tanjug

Kako je rekao Ničićev saradnik Milan Stanković biće poverenik gradskog odbora SNS u Zaječaru. Jovanov je poručio i da SNS ostaje otvorena za sve odgvorne i poštene ljude koji žele da im s epridruže i da zajedno učine sve što mogu za bolju i uspešniju Srbiju.

Ničić je rekao da se zajedno sa najbližim saradnicima priključio SNS i podvukao da su sa SNS bili ozbiljni politički protivnici u Zaječaru, ali da i ovo pokazuje da se, ako je u interesu građana, mogu spajati i zajendo radiuti i sarađivati.

STEFANOVIĆ ZA PINK O PRETNJAMA PREDSEDNIKU SRBIJE: Njima je cilj samo da se DOČEPAJU FOTELJA, ko može da želi da takvi ljudi vode Srbiju? (VIDEO)

Kako je rekao ovo je pokazatelj da takve stvari nisu nemoguće, da su dobre i izrazio nadu da će biti još takvih primera. On je dodao da je Pokret koji je vodio imao specifičan pogloed i delovanje kada je u pitanju decentralizacija i da u tom smislu mogu iskustvom i znanjem koje imaju o toj oblasti pomoći u daljem radu.

Foto: Tanjug

Ničić je rekao da u skupštini Zaječara ima 50 odbornika, i da zajedno imaju stabilnu većinu. Prema njegovim rečima za sve loše što se u Zaječaru dešavalo zna se ko su krivci, imajmu imena i prezimena te da će, shodno onome za šta se SNS zalaže, na čemu insistira i bori se i radi, a to je borba protiv korupcije i kriminala, oni koji su odgovorni za te loše stvari doći na red da odgovaraju za počinjeno.

Delovaću kao najiskreniji član SNS, poručio je Ničić i naveo da veruje da će Zaječar brzo napredovati i postati mesto i kraj u koje će strani investitori želeti da dođu. Prethodno je održan sastanak kojem su pored Jovanova i Ničiha prisustvovali i funkcioneri SNS Marko Đurić, Darko Glišić i Nebojša Stefanović.

#Boško Ničić

#SNS

'