AKTUELNO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je svečanosti povodom završetka prve faze radova na izgradnji nove fabrike kompanije Nestle u Beogradu i rekao da je ona na idealnom mestu.

Zaposleni su upoznali predsednika Vučića sa trenutnom proizvodnjom, tokom obilaska ove fabrike. Predsedik je tokom obilaska odlučio i da se našali sa zaposlenima ove kompanije.

Uvek bih pre kupio senf C ili majonez C nego Tomi. Bog će znati da ga proizvodi ista fabrika - našalio se predsednik za zaposlenima.

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, predstavnici fabrike rekli su da je baš ova u Beogradu izabrana za dalje širenje, od 400 fabrika. Takođe, iz fabrike su rekli da proizvode ukupno 6000 tona majoneza i raznih sosova godišnje.

U nastavku obilaska farbike, predsednik se pozdravio sa svim radnicima, a zatim im poželeo i dobro zdravlje. Vučić je zatim ušao u deo koji predstavlja, kako kažu zaposleni, "srce proizvodnje majoneza".

Obilazeći deo fabrike koji je namenjen za proizvodnju vegan hrane, Vučić je izjavio kako moramo više voditi računa o takvim ljudima, kao i da lično nije znao da postoji puno takvih osoba koje imaju drugačiji pristup životu.

Foto: TV Pink Printscreen

Shvatio sam da ćemo morati da vodimo još više računa o takvim ljudima. Ja nisam znao da postoji toliko ljudi, ljudi koji to doživljavaju kao drugačiji pristup životu - rekao je Vučić.

Vučić je u nastavku obilaska rekao i kako je ova fabrika na idealnom mestu, kao i da je dobro što smo kao zemlja potpisali veliki broj ugovora za igradnju puteva i drugih infrastrukurnih projekata pre krize u svetu.

Ova nova fabrika je na idealnom mestu - rekao je Vučić, a zatim dodao: Potpisali smo bezbroj ugovora za izgradnju puteva i drugih infrastrukurnih projekata, srećom, sve pre ove krize - kazao je predsednik.