AKTUELNO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je govorio o nedavnom gubitku, smrti prve supruge i novinarke TV Pink Ksenije Vučić.

"Tragedija je da je mlada osoba od 55 godina preminula. Deci je, naravno, teško. Milica se vratila na studije, tamo je sama, pa je briga veća, ali ona je jaka. Ko može smrt majke da podnese lako? I kad majka ima 90 godina, majka je majka." - započeo je Vučić i dodao:

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

"Pregrmeće oni to, mnogi ljudi su izgubili roditelje. Uglavnom je ona bila tu za njih. Sad brinem i oko stvari o kojima dosad nisam brinuo. Koja knjiga treba da se kupi, da ih pitam da li su jeli... Milica ima 19 godina, Danilo je stariji, ali je za mene dete. Nikada neće biti sve u redu, ali biće u smislu njihove snage i njihove volje da se bore. Hoću da se zahvalim svima koji su izrazili saučešće na dostojanstven način. Ksenija je bila prijatelj za ceo život" - rekao je predsednik.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Podsetimo, Ksenija je bila srpska novinarka i bivša supruga predsednika Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Vučića sa kojim ima dvoje dece, sina Danila i ćerku Milicu. Pre nego što je počela da uređuje i vodi emisiju „Pravac“ na televiziji "Pink 3" (današnje TV Vesti) Ksenija Vučić je radila u časopisu "Srpska reč", radiju "Fokus" i televiziji „Studio B“.

Foto: Instagram.com/avucic