AKTUELNO

Propali dosovski kandiat za predsednika Srbije Saša Janković prekinuo je saradnju sa DS optužujući Dragana Šutanovca da sarađuje sa Aleksandrom Vučućem na izmenama Ustava, iako je krajem jula njegov pokret istim povodom učestvovao u debati koju je organizovalo Ministarstvo pravde.

O tome da je Pokret slobodnih građana aktivno učestvovao u debati o izmenama Ustava u Ministarstvu pravde, Janković je obavestio javnost na svom sajtu www.sasajankovic.rs, ali mu danas nije smetalo da za prekid opozicione saradnje sa DS kao povod upravo iskoristi činjenicu da je Šutanovac najavio da će Vučiću dostaviti predlog za izmenu tog istog Ustava.

Dakle, kad Janković sarađuje sa predstavnicima vlasti na izmeni Ustava onda je to borba protiv "diktature", a kad to isto najavi DS, onda je to šurovanje sa Vučićem.

LJUDSKO DNO! Živković se na Tviteru rugao deci iz Avganistana samo zato što im je Vučić pomogao!

Očigledno da u ovoj opozicionoj sapunici nisu problem ni izmene Ustava ni saradnja sa Vučićem, već je posredi jeftina demagogija i borba za prevlast razjedinjenje srpske opozicije.

Ovaj slučaj Jakovićevog licemerja prokomentarisala je i sociološkinja Vesna Pešić na Tviteru: "E, pa kad Pokret raspravlja o Ustavu, to mora da je neka mnogo dobra stvar. Mi ostali ič da se ne mešamo u tu temu."

#Saša Janković

'