AKTUELNO

Nebojša Krstić, marketinški stručnjak, osudio je za Pink jučerašnji pokušaj diskreditacije predsednika Srbije Aleksandra Vučića u tokom posete Zlatiborskom i Raškom okrugu.

- Ja se profesionlano bavim tim delom politike, odnosno komunikacijom sa građanima na javnom mestu. Predsednik je tri sata razgovrao sa običnim građanima koji su tu došli da razgovaraju sa njim. To su građani bez ikakve fukncije koji su iskreno izneli svoje mišljnje o radu Vlade Srbije - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako kaže mnogo je važnije što su svi građani rekli svoje mišljnje.

- Građani su dobili odgovor iz prve ruke, što od predsednika, što od ministara, što od direktora brojnih javnih preduzeća za neke stvari koje tangiraj ugrađane. Građani su videli da se država brine za njih - rekao je Krstić.

Dejan Vuk Stanković, politički analitičar, rekao je za Pink da svedočimo stalnim i neuspelim pokušajima kriminalizacije predsednika Aleksandra Vučića.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nije prvi put da se predsednik vučić suočava sa bezbedonosnim pretnjama. Ljudima svašta pada na pamet. Dobro je što je policija direktno reagovala i sprečila potencijalnog napadača. To je ozbiljna stvar, jer smo mi zemlja koja se u skorijoj prošlosti suočila sa ubistvom premijera - rekao je on.

Ilija Kajtez sa Fakulteta za međunarodnu politiku i bezbednost rekao je za Pink da je poseta predsednika Srbije Zlatiborskom i Raškom okrugu pokazala ispravnost i efikasnost politike koji predvodi.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja bih rekao da predsednik Vučič iz ove posete izašao trijumfalno. Na osnovu toga, ako uzmemo njega kao simbol Srbije koja napreduje, nervoza i napadi na Srbiju koja napreduje će biti apsolutno žestoka - rekao je on.