AKTUELNO

Marko Dujković iz Srpskog pokreta “Gavrilo Princip”, poslao je jasnu poruku Aleksandru Jovanoviću Ćuti, aktivisti Ekološkog pokreta, vidno izrevoltiran i razočaran jer ih je izneverio i “pustio niz vodu” za vreme protesta u subotu.

Dujković je u video snimku vidno potrešen i razočaran, kako zbog toga što ih je napustio, ali i zbog toga što ih je stavio u klinč sa policijom, poručio Ćuti da će sve kazne koje budu dobili, morati upravo on da plati.

- Ovim putem pozdravljam braću iz narodne patrole, braćo, mi treba da se okrenemo ka ozbiljnijim stvarima, jer realno gledano ovo danas što smo doživeli i što su hteli da nam napakuju i što su nam napakovali, svaka im čast, kaže Dujkovi i dodaje:

Video: Video: Privatna arhiva

- Kreni, promeni, organizacijo, samo da vam se ovim putem oglasim i javim, naći ću ko vam je glavni organizator, naći ću svakog ponaosob ko je danas pozvao narod. Ja sam pozvao narod u svoje ime, sa svog društvenog profila, jer sam mislio da imate i trunku dostojanstva i trunku srpstva u sebi. Da ste Srbi koji hoće da se bore.

- Ćuto, ovim putem tebe pozdravljam, brate, srešćemo se na ulici. Sve kazne koje budemo dobili, a verujem da ćemo dobiti, sve ćeš ti iz vaše Rokfeler Soroš fondacije da platiš za sve nas. Lično ti, jer ti si taj koji je danas uvukao narod u klinč sa policijom, a ti si nestao. Nestao, ispario, što je jako tužno i žalosno – rekao je Dujković.

Autor:

#Marko Dujković