AKTUELNO

Posle više od dva meseca neprekidnih napada Kurira na predsednika Aleksandra Vučića vlasnik tog lista Aleksandar Rodić pokazao je još jednu osobinu iz svog arsenala beskrupuloznosti – spremnost da brutalno i bezobzirno napada žene.

Na meti su se našle državna sekretarka MUP-a Biljana Popović Ivković, direktorka Poreske uprave Dragana Marković i Ivana Draganjac, direktorka filijale Stari grad. Razlog za napad na poreznice je donekle jasan, pristigle su za naplatu milionske poreske obaveze, a Rodiću se od para ne rastaje.

Srebroljublje, ipak, ne može biti opravdanje za brutalan napad na žene čije porodice gledaju bljuvotine Aleksandra Rodića i njegovih pomagača. Međutim, napad na Biljanu Popović Ivković, osim što je sraman kao i svaki napad na ženu, usledio je posle njenog javnog poziva Saši Jankoviću da odgovori zašto se zalaže za prijem Kosova u Interpol, kao i za priznanje nezavisnosti Kosova. I tu već tragovi dobijaju jasan smer.

Kurir napada državnu sekretarku, jer je javno razobličila Sašu Jankovića i njegove stavove o Kosovu, a Rodić i družina brže bolje da zaštite svoju šolju čaja i krenu u protivnapad. Rodić posle para, najviše voli one koji napadaju legalno izabranu vlast u Srbiji, nadajući se da će doći neka druga koja će mu oprostiti poreske dugove, omogućiti da ne vraća kredite, koja će mu tolerisati iživljavanje nad ženama.

Medijske siledžije, ne mogu da se uzdrže, taj poriv jači je od njih, da lažima brutalno nasrnu na žene, diskretituju u očima javnosti, samo da bi izvrsili pritisak na državu da im oprosti njihov lopovluk. Bas viteski, nema šta, muškarčina Rodić udara po ženama i majkama, kao po vrećama.

Momci iz Kurira, a ne Brazila, dokazali su jos jednom, da su im nejac i žene omiljene mete sa iživljavanje, pokazjući da su profesinalci-siledžije a da im etika lezi u topuzu.

#Aleksandar Rodić

#Napad

#žene

'