AKTUELNO

Milorad Vučelić, glavni i odgovorni urednik Večernjih novosti, rekao je za Pink da je saglasan je da je dogovor o ceni gasa jasna poruka prijateljstva i podrške iz Rusije.

- Svaka vam čast Aleksandre Vučiću i Vladimire Putine. Ovo nije samo neki gest, to je dokaz jednog državničkog prijateljstva, visokog stepena poverenja koje je građeno kroz 19 susreta između Putina i Vučića. Međutim to je posledica jedne strpljive i dosledne politike Srbije kojom smo uspeli da sačuvamo svoju nezavisnost i neutralnost - rekao je Vučelić.

Foto: TV Pink Printscreen

Miroslav Stojanović, Novinar, publicista i bivši dopisnik "Politike" iz Nemačke ističe za Pink da će novi gasni sporazum sa Rusijom biti, kako kaže oročen na pet godina.

Foto: TV Pink Printscreen

- Dugoročni ugovori koji se tiču energenata su veoma bitni. Odnos prema eneregetskoj politici i u okviru toga mi uspešno delujemo - navodi on.

Ilija Kajtez sa Fakulteta za međunarodnu politiku i bezbednost, rekao je za Pink da su mnogi kivni na Srbiju zbog njenog uspeha.

Foto: TV Pink Printscreen

- Imajući u vidu da se lagano približavaju izbori mi možemo očekivati i jedan specijalan i hibridni rat protiv Srbije - ukazao je on.