AKTUELNO

Srpska napredna stranka saopštila je da je jasno da lidera Pokreta slobodnih građana Sašu Jankovića nije uopšte briga za srpski narod na Kosovu i Metohiji te da je jasno da mu smeta inicijativa predsednika Srbije Aleksandra Vučića o unutrašnjem dijalogu o KiM jer nema pojma o čemu bi govorio.

-Jasno nam je da Jankoviću smeta inicijativa predsednika Aleksandra Vučića za vođenje unutrašnjeg dijaloga o KiM i da mu je potpuno nenormalno da se građani Srbije pitaju za bilo šta u njihovoj državi, i sve to iz prostog razloga - Janković nema blagog pojma o čemu bi u tom dijalogu govorio, niti ima bilo kakvu ideju, a kamoli predlog, a ponajmanje rešenje, niti ga je uopšte briga za srpski narod na KiM ili bilo gde drugo - saopštio je SNS.

Naprednjaci su upitali Jankovića dokle će, kada već nečiji kukavičluk pominje, "kukavički da sakriva kako je i zašto u njegovom stanu, iz njegovog pištolja, ubijen Predrag Gojković".

Janković je, prenosi Blic, rekao da je autorski tekst u kome predsednik Srbije poziva na unutrašnji dijalog o KiM "kukavički". Kako je rekao kada su teške odluke u pitanju Vučić se zaklanja iza "naroda" i "građana Srbije".

#Kosovo

#SNS

#Saša Janković

'