AKTUELNO

"Tepićeva narodnim parama pokušava da truje lažima građane Srbije", kaže narodni poslanik.

Miloš Terzić, narodni poslanik, poručio je danas da Marinika Tepić, "najveća preletačica na političkoj sceni Srbije, novim halucinacijama i bestidnim lažima, očigledno želi da od gazda Đilasa dobije i jedan tajni račun na platu koju dobija u Multikom stranci, kako bi mogla da deli svojim narko dilerima, koje je finansirala dok je bila pokrajinski ministar."

- Za vreme njihove lopovske vladavine nisu uspeli da započnu pregovore sa Evropskom unijom, a otvaranje poglavlja je bio samo pusti san za Đilasove olupine jer su se isključivo bavili punjenjem svojih džepova - navodi Terzić u saopštenju i dodaje:

Sada narodnim parama Marinika Tepić, plaćeni megafon i stručnjak za izmišljene afere za račun gazde Đilasa pokušava da truje lažima građane Srbije. Mariniki ne odgovara to što u Srbiju dolaze strani investitori i što se zahvaljujući Aleksandaru Vučiću, otvaraju nove fabrike i nova radna mesta gde se ljudi zapošljavaju. Ipak nisu građani Srbije zaboravili da je tajkunsko-kriminalni i lopovski, režim Dragana Đilasa, zakatančio i uništio više od 500 fabrika u Srbiji do 2012. godine. Naprotiv, svi dobro pamte njihovu bahatost i uništavanje Srbije, kao i korupcionaške afere Đilasa i Marinike, dok je više od pola miliona građana Srbije ostajalo bez posla i na ulici, i to baš u vreme dok su se ona i njen gazda bogatili na muci i na nesreći ovog naroda. Isfrustrirani su jer Srbija danas uživa najveći međunarodni ugled u istoriji, ekonomski napreduje, više nego ikada, sigurno ide ka EU, ali i vodi računa o svojim interesima. Mariniki ostaje samo da potpisuje lažne optužbe za genocid zajedno sa Aljbinom Kurtijem, dok drhti pred istinom i novim dokazima o lažima koje padaju pred sudom, jer su sve izmišljotine tajkunsko-kriminalnog krila Multikom stranke, već raskrinkane. Danas se u Srbiji cene rezultati politike Aleksandra Vučića i građani su ponosni na svoju državu, jer smo kroz otvaranje novih fabrika, novih radnih mesta i nove investicije, obezbedili sigurnu budućnost za sve naše građane. A Đilas i Marinika neka kukaju na sve to, van Srbije, do mile volje. Ovde ih odavno više niko ne sluša, a narod na takve gleda isključivo sa gađenjem.

#Miloš Terzić