AKTUELNO

Srpska napredna stranka saopštila je da je, pozivom da se okupljanjem na Slaviji pokaže solidarnost sa povređenim vatrogascem, bivši zaštitnik građana Saša Janković pokazao da ne preza ni od korišćenja ljudske nesreće kako bi sebe izreklamirao.

-Njegov poziv da se okupljanjem na Slaviji pokaže solidarnost sa povređenim vatrogascem je, u najmanju ruku, jadan, sraman i skandalozan čin, pogotovo kada znamo da se nijednom nije udostojio ni da se makar sretne sa porodicom pokojnog Predraga Gojkovića, koji je ubijen u Jankovićevom stanu, iz Jankovićevog pištolja - navedeno je u saopštenju SNS.

Srpska napredna stranka pruža punu podršku svim ljudima koji rizikuju svoje živote čuvajući imovinu i živote građana Srbije, stoji u saopštenju i dodaje se da u SNS smatraju da svakom pristojnom čoveku ili organizaciji ne bi palo na pamet da njihovu hrabrost i posvećenost pri obavljanju zadataka zloupotrebljava za svoju političku promociju.

ŠTETOČINE PRETHODNE VLASTI NA ISTOM ZADATKU: Janković, Jeremić i Đilas ugrožavaju na stotine hiljada radnih mesta i egzistenciju naših građana!

#Nesreća

#Reklama

#SNS

#Saša Janković

'