AKTUELNO

Sandra Božić, član Glavnog odbora Srpske napredne strank, kaže da postoji nagrada za najveću lažovčinu i mufljuza, nema sumnje da bi ponela ime Dragana Đilasa.

- Uvukao se u blato svojih laži do te mere da više ne zna ni sam u svojoj panici koga pre da napadne, a na poslednjoj konferenciji doslovce je furiozno ponovio ono što je u poslednjih nekoliko dana sumanuto diktirao svojim medijima i dežurnim pajacima - poručuje Božić.

Ali i pored svog truda, dodaje Božić, ipak nije uspeo da savlada osnovni postulat svog političkog uzora-da hiljadu puta ponovljena laž postaje istina.Kao što smo mogli da vidimo ta lekcija mu ne ide. Jer laži su mu očigledne.Ali sam sigurna da će nastaviti da vežba, jer za drugo tajkun i ne zna.

- Istina je samo jedna, i baš izgleda nikada nije na Đilasovoj strani. Ali jeste lopovluk neviđenih razmera, onoliki da ga ni razne renta Marinike ni sve kokoške sveta ne mogu sakriti. Jedinu Pandorinu kutiju koju je Dragan Đilas uspeo da otvori jeste ona u koju je sipao sve laži, sve prevare, sav lopovluk, sve naplaćene sekunde i poharačen novac građana Srbije! - kaže Božić.

I umesto pretnji, dodaje ona, koje svakodnevno upućuje novinarima, i psovanja građana Srbije, koji dobro znaju koliko ih je ova bestidna kamarila koštala, bilo bi bolje da položi račune!

- I onaj na Mauricijusu, i u Hongkongu i onaj u Švajcarskoj i svim drugim poreskim rajevima - zaključuje Božić.