AKTUELNO

Aleksandra Tomić, predsednica Odbora za finansije i republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava Skupštine Srbije, kaže da je mržnja prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću pokazatelj da zemljama iz regiona smeta uspešna Srbija.

Prema rečima Tomićke do 2012. godine dolazili su razni lideri u Srbiju i davali ultimatume, a da naša zemlja danas ima predsednika koji sam donosi odluke.

Mržanja prema Aleksandru Vučiću i svemu što radi, pokazuje da regionu smeta uspešna Srbija. Do 2012. ovde su dolazili razni lideri koji su Srbiji davali ultimatume. Od taga, kada vi imate predsednika koji samostalno donosi odluke i ima podršku naroda, govorite o jednoj uspešnoj državi. Tačka na koju zemlje u regionu grade svoju politiku je mržnja prema Srbiji i Aleksandru Vučiću - rekla je Tomićka.

Novinar Darko Zlojutro kaže da ne treba trošiti reči na predsednika Hrvatske Zorana Milanovića, a govoreći o njegovom sastanku sa predsednikom Crne Gore Milom Đukanovićem, citirao je objavu sa mreža - da su se dva Srbina sastala u Zagrebu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne treba trošiti reči na Zorana Milanovića. Neko je to juče na društvenim mrežama rekao, kada su se sastali Milanović i Đukanović, da su se sastala dva Srbina u Zagrebu. Kada uporedite sve ove poteze koje vuče Crna Gora, ona uglavnom povuče dva poteza nakon Zagreba. Zoran Milanović nikada nije pokazao nijednu lepu reč prema narodu Srbije - kazao je Zlojutro.

Foto: TV Pink Printscreen

Novinar Zoran Vitorović uključio se iz Kambodže i rekao kako se sve što dobro stiže iz Srbije - baca sa strane.

Meni su sve te stare teme iscrpljivanje, a samo je pitanje vremena kada će otići na đubrište istorije. Sve dobro što stiže iz Srbije to se baca sa strane, realnost je drugačija. Srbija jedina zemlja u Evropi ima proizvodnju Sptunika i uskoro će još jedna vakcina. Ova gospoda iz regiona pokušavaju da zadrže sebe i svoju pozicije, a nikada neće da pogledaju sebe. Neka pogledaju rezultate koje Srbija ima od početka kovid krize, mislim da ne mogu da se oni pohvalte svojim lokalnim biračima - istakao je Vitorović.