AKTUELNO

Kurir ni 26. dana ne prestaje sa napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koje forsiraju vlasnik toga lista Aleksandar Rodić, bahati gubitnik Saša Janković i Dragan Đilas.

I 26. dana nastavljena je nezapamćena kampanja koju vode Aleksandar Rodić, Dragan Đilas i Saša Janković u listu "Kurir".

Razlog je čvrst stav predsednika Vučića da ne poklekne pred ucenama vlasnika "Kurira", koji pokušava da izbegne plaćanje višemilionskog poreskog duga.

Kako se primiče rok za plaćanje utajenog poreza, Aleksandar Rodić je sve nervozniji, a njegovo niskotiražno stranačko glasilo "Kurir" sve histeričnije napada predsednika Aleksandra Vučića.

Foto: Pink.rs/Printscreen youtube

Nije rodiću i njegovim kompanjonima ni do demokratije, ni do pravde, već pokušavaju da zadrže ukradene pare građana Srbije u svojim džepovima.

Kad Rodićevi džepovi treba da se napune, pribegava se poznatoj "Kurirovoj" uređivačkoj koncepciji, prema kojoj papir trpi sve, o čemu svedoči besomučna kampanja u proteklik 26 dana.

Činjenica je da Rodićeve firme na čelu sa "Kurirom" duguju 450 miliona dinara, od čega ga ne može spasiti ni njegova lažna matematika. Pravda i zakon su jednaki za sve, pa i za ucenjivača i reketaša Aleksandra Rodića.

Pročitajte još: VUČIĆ: Ne smeta im američka zastava na čarapama, a Srbiji bi da zabrane trobojku! (FOTO)

Uprkos izmišljenim temama o ubistvima, krađi, nasilju i bedi, 26. dana pala maske - lopov je skinuo masku novopečenog političara i jasno stavio svima do znanja šta ga žulja - porez, koji mora da plati.

Ne može se preko noći administrativnim promenama imena firme nekažnjeno ukrasti milioni, kao što je to Rodić uradio.

Svakome je jasno da "Kurir" ne može da 02. februara 2014. godine objavi broj 3719, a da već sutradan izađe kao "Kurir" redni broj 1, a da onih 3719 brojeva utaji porez. Zna Rodić, nego se pravi lud, da je poreski dug nastao pre dve godine i da poreska kontrola sve to vreme redovno češlja papire i vodi proces protiv njegovih poreskih mahinacija.

#Aleksandar Rodić

#Aleksandar Vučić

#Kurir

#Porez

'