AKTUELNO

Srpska napredna stranka smatra da Dragan Šutanovac i Demokratska stranka moraju odmah da upute izvinjenje porodicama Panić i Rakić zbog, kako kažu, "najodvratnijih i najbolesnijih konstrukcija koje je Šutanovac danas izneo".

U saopštenju te partije se navodi da je Ssutanovac danas dotakao "i političko i moralno dno, razračunavajući se na najbestidniji način sa mrtvim ljudima i koristeći ih za bedni napad na Aleksandra Vučića".

PALATA SRBIJA SPREMNA ZA INAUGURACIJU: Selaković proveo medije monumentalnim zdanjem (FOTO+VIDEO)

Kažu da Ssutanovac, koji je od Srbije uzeo sve za sebe, a Srbiji nikada ništa nije dao, koji niti je znao, niti je hteo da uradi bilo šta za dobrobit građana, u krajnjem političkom beznađu sada pokušava da sakupi političke poene, i to, kako piše u saopštenju, na mrtvim ljudima.

"Osim što ne da mira ni u grobu pokojnom Miodragu Rakiću, svom partijskom kolegi, Šutanovac je danas najdrskije izvrnuo činjenice povodom ubistva Ranka Panića, koga je proglasio, umesto žrtvom - ubicom, koji se, u Šutanovčevoj interpretaciji, ili ubio sam, ili ga je ubio Aleksandar Vučić", kažu u SNS.

#Demokratska stranka

#SNS

'