AKTUELNO

Potpredsednik Narodne skupštine Stefan Krkobabić sastao se danas u Domu Narodne skupštine sa poslanikom Skupštine Crne Gore i predsednikom Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimirom Jokovićem.

- Sve probleme možemo da rešavamo samo na jedan način, a to je dijalogom. Moramo da imamo razumevanja jedni za druge. Bratski crnogorski i srpski narod su uvek bili zajedno kada je bilo najteže, a tako će i ostati. Zahvalni smo SNP-u na spremnosti da istraju u doslednoj borbi za odbranu položaja Srpske pravoslavne crkve, njenih svetinja, kao i na podršci za rešavanje pitanja vezanih za Kosovo i Metohiju - izjavio je posle sastanka Krkobabić.

Foto: Foto:/Nemanja Pančić

Joković je izrazio zahvalnost na toplom dočeku i istakao da PUPS i SNP imaju ista programska i ideološka opredeljenja.

- Snažno podržavamo koncept obnove sela Srbije jer i mi se u Crnoj Gori suočavamo sa istim problemom. Iskustva iz Srbije biće nam od velike pomoći. Ekonomska saradnja Srbije i Crne Gore mora da se razvija, očekujemo ovog leta ljude iz Srbije i biće dobrodošli. Zalažemo se i zalagaćemo se za najbolje moguće odnose između Srbije i Crne Gore - izjavio je predsednik SNP-a.

Foto: Foto:/Nemanja Pančić

Sastanku su prisustvovali predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev, narodni poslanik Dragan Marković i članovi delegacije iz Crne Gore Dragoslav Šćekić i Nikola Milićević.

#Stefan Krkobabić