AKTUELNO

Korona virus u Srbiji jenjava, ali je ludilo kod pojedinih ljudi u neprestanom porastu.

Pristalice opozicije ponašaju se u stilu - do podne mrzim sebe, a posle ceo svet. Tako se na njihovom udaru nalaze brojne uspešne ličnosti u Srbiji, samo zato što ne mrze Srbiju, zemlju u kojoj su rođeni.

Poslednji u nizu koga je zahvatio đilasovski mrziteljski cunami je, nećete verovati, Novak Đoković?!? Da, dobro ste pročitali, reč je o teniskoj legendi, momku koji je za Srbiju učinio možda i najviše od svih nas.

Dečko koji je udarajući zelenu lopticu po terenima širom sveta, kako bi skrenuo pažnju na sebe i Srbiju, sada je postao predmet mržnje hejtera, zbog benigne činjenice da se prilikom boravka u rodnom Beogradu sreo sa Aleksandrom Vulinom.

Prijem kod ministra bio je povod da krene pljuvačina, u kojoj prednjači akademik Dušan Teodorović. On je na Tviteru poručio da više ne navija za Noleta.

- Dragi Novače, želim da te obavestim da imaš jednog navijača manje - napisao je Teodorović.

Teodorović godinama unazad, podržavajući jednog po jednog neuspešnog opozicionog političara, nastavlja da zaprepašćuje javnost ovakvim ispadima. Kad znamo od koga dolaze ovakve poruke, dovoljno je reći - da nije tužno, bilo bi smešno.

#Dragan Đilas

#Dušan Teodorović