AKTUELNO

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da je Srbija bezbedna i stabilna zahvaljujući političkoj stabilnosti koja je proizvod zajedničkog rada celokupnog sistema i jasnog vođenja države od strane predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.

Vulin je na skupštinskom Odboru za odbranu i unutrašnje poslove  istakao da je politička stabilnost preduslov svega ostalog i bezbednosne i ekonomske stabilnosti i da je ona proizvod celokupnog sistema.   

Ministar policije je istakao da je politička stabilnost moguća onda kada imate vođu na čelu države, koji ima poverenje nacije i zna kuda nas vodi i u stanju je da sačuva političku stabilnost u našoj zemlji.

Prema njegovim rečima, terorizam je univerzalno zlo za koje se ne postavlja pitanje kada i gde će se desiti, jer nema ni jedne zemlje na svetu koja može da kaže da je pošteđena tog zla i mogućnosti da se desi. 

-To što se u Srbiji nije desio ni jedan teroristički napad nije plod srećnog spleta okolnosti, već ozbiljnog i strpljivog rada čitavog bezbednosnog aparata u zemlji - istakao je ministar Vulin.

Autor: M.Mijatović

#Aleksandar Vulin