AKTUELNO

Marija i Marko Milošević su putem svog advokata poslali opomenu pred tužbu produkciji i tražili hitno obustavljanje realizovanje serije "Porodica", međutim kasnije su odustali od tužbe.

Advokat Dragoljub Tomašević otkrio je da Marija i Marko Milošević pravdu neće potražiti na sudu:

Foto: E-Stock/Tv Pink Prinscreen

U ovoj fazi u koju su došli na kraju neće da tuže nikog. Dali smo obrazloženje zbog čega ne treba da se snima, a potom emituje ta serija. Mi tu seriju gledamo da je snimljena iz negativnog aspekta. Ko god mislio da se radi o umetničkom dojmu, to je zapravo jedan fijasko, tačnije ništa ne valja. Mi nećemo sada da ispravljamo, kada je sve otišlo u etar, da ispravljamo krive Drine i remetiti, da utičemo na nečiju umetničku slobodu. To je poslednja odluka koju imam od porodice. Nećemo se tim sudskim procesima baviti, neka sud javnosti kaže svoje mišljenje.

Foto: Printscreen YouTube/AP Archivey, E-Stock

Serija "Porodica" prikazala je tri dana uoči hapšenja bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, čini je pet epizoda, a glave uloge poverene su Borisu Isakoviću, Mirjani Karanović, Uliksu Fehmiu, Gordanu Kičiću, Tijani Marković, Milanu Mariću i drugima.