AKTUELNO

On je istakao da je poenta Rodićeve priče da njom želi da stavi pod tepih njegov neplaćen porez, a da se nešto drugo stavi u prvi plan.

Svedoci smo prethodnih dana da Aleksandar Rodić i novine "Kurir" napadaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ištvan Kaić, analitičar medija, uskoro završava knjigu koja će se baviti medisjkim manipulacijama u poslednjih 15 godina, i gostovao je na TV Pink.

Foto: TV Pink

- Ovi događaji što se sada dešavaju sa Adrija medijom su do tančina isti onima od pre dve godine. Počevši od 7. oktobra 2015. godine, kada je prvi put objavio da je preuzeo potraživanja od nemačke kompanije "Vac". Tada počinje ta vrsta ponašanja, koja će eskalirati, i doći će do napada na samog premijera. Rodić je bio taj koji je izvukao deblji kraj - rekao je Kaić.

- Sve to se uklapalo u za moje izdanje. Uradio sam nešto što nisam planirao da ubacim u knjigu - dodao je on.

Zašto pojedini mediji ćute, dok su drugi na strani napadnutih, Kaić je potanko objavio.

- Kao što vidite i sada se Aleksandar Rodić poziva na kritiku slobode medija. Čak danas svi koji su propagirali cenzuru, rekli su da to nikada nisu pominjali. Aleksandar Rodić vodi kampanju u kojoj se on postavlja kao predvodnik. On se stavlja iznad svih i pokušava da bude predvodnik struje. I onda svi oni mediji koji nemaju veze sa tabloidima, ćute i pokušavaju da plivaju sa njim - iskren je Kaić.

On je istakao da je poenta Rodićeve priče da njom želi da stavi pod tepih njegov neplaćen porez, a da se nešto drugo stavi u prvi plan.

#Aleksandar Rodić

#Aleksandar Vučić

#Kurir

'